Paul Wevers, Keurslager

Goud voor de barbecueworst van Keurslager Paul Wevers

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring is de barbecueworst van Keurslager Paul Wevers uit Maastricht met de hoogst haalbare score bekroond. En dat betekent goud voor deze barbecueworst. De vakkundige jury heeft de barbecueworst van keurslager Paul Wevers uit [Plaatsnaam] uitgebreid gekeurd en de conclusie was dan ook unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is.

De lekkerste smaak

“De barbecueworst is altijd een hardloper als het barbecue seizoen is begonnen, onze klanten zijn er gek op en we besteden dan ook veel aandacht aan het productieproces van onze barbecueworsten.” aldus een bijzonder trotse Keurslager Paul Wevers. Hij vervolgt: “Wij vinden het belangrijk om te werken met de beste grondstoffen en we weten ook precies wat er in onze barbecueworsten gaat. Zo kunnen we de, volgens ons, lekkerste smaak garanderen!”.

De barbecue kan aan

Hoewel de zon zich nog lang niet iedere dag laat zien, is het volgens Keurslager Paul Wevers nu écht tijd om de barbecue aan te steken. “Onze barbecueworsten zijn heerlijk op de barbecue, maar bij slecht weer kunnen ze natuurlijk ook gewoon in de pan gebakken worden!”. Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Paul Wevers, dan bent u altijd welkom in de slagerij in Maastricht om te proeven.

Paul Wevers, Keurslager

Herculeshof 13
6215BC Maastricht
0433437363

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten