Paul Wevers, Keurslager

Specialiteiten voor uw kerstbrunch of borrel

  • Secreto 07
    6 weken dry aged ribeye met 7 geheime ingredienten.
  • Dolce zero
    6 weken dry aged entrecote met tonen van koffie en cacao
  • Jamon Iberico Bellota
    60 maanden gedroogde Iberico ham
  • Salchichon Iberico
  • Chorizo Iberico
  • Rosette de France
  • Truffel mortadella
  • Parma salami

Lekker voor op brood of toast

Pat├ęs, een greep uit ons assortiment

  • Secreto gin
  • Wildzwijn veenbessen
  • Kalkoen met port en nootjes
  • Eend met cava en echte truffel
  • Sinaasappel grand marnier
  • Paté van ree
  • Beenhamtaart

Nieuwe specialiteit

  • Ambachtelijk bereide terrines

Wevers food kazen

  • Gooische pikante
    Jaren op rij de beste oude kaas van Nederland
  • Smokey cheese
    Jonge gerookte boerenkaas
  • Etivas
    Zwiterse bergkaas. Boven op vuur met de hang gemaakt.

Salades

  • Zalm-eisalade
  • Tonijnsalade
  • Eisalade
  • Feestsalade vis
  • Feestsalade kip
  • Kerstsalade coquille truffel
  • Gerookte forel
  • Warm gerookte zalm
  • Carpacciosalade

Tapas

  • Zontomaatjes
  • Diverse olijven
  • Snackballetjes
  • Peppadews
  • Cacciatores
  • Saltufo

Luxe voorgerechten

  • Scampi's in zacht duivelsausje
    Kan koud of lauwwarm geserveerd worden
  • Parmaham met meloen
  • Vitello tonato
  • Garnalen cocktail
  • Salade gerookte eend

Per portie € 4,98

Huisgemaakte warme sauzen

  • Portsaus
  • Rode wijnsaus
  • Bospaddenstoelenroomsaus
  • Pepersaus
  • Kreeftensaus
    Heerlijk bij ons malse stukje kalfsvlees

Carpaccio van ossenhaas

Lekker dun gesneden ossenhaas. Verpakt per persoon en met gratis dressing.

Per portie € 4,98

Kant en klare gerechten

  • Kippenragout
    100 gram € 1,49
  • Wildgoulash
    100 gram € 1,89
  • Varkenshaas in bospaddenstoelensaus
    100 gram € 1,99
  • Varkenshaas in portsaus
    100 gram € 1,99
  • Sucade Duroc in wildsaus
    100 gram € 1,79
  • Varkenswangetjes
    100 gram € 1,79

Een delicatesse

  • Kalfsfricandeau in kreeftensaus
    100 gram € 2,69
  • Mini kogelbiefstukjes in peperroomsaus
    100 gram € 2,39
  • Mini kogelbiefstukjes in portsaus
    100 gram € 2,59
  • Mini kogelbiefstukjes in truffel-roomsaus
    100 gram € 2,59
  • Lamsfilet in balsamicotijmsaus
    100 gram € 3,29

Wevers food / vis

  • Konijnenbouten
    per stuk € 5,98
  • Confit de canard
    per stuk € 4,39
     
  • Kabeljauwrug in kreeftensaus
  • Zalmfilet in dillesaus

Onze mooiste vleesspecialiteiten

  • Lamsbout
  • Lamsrack
  • Lamszadel
  • Lamsrugfilet (eventueel gemarineerd)
  • Malse rosbief
  • Ossenhaas
  • Entrecote (Black Angus)
  • Rib-eye (Black Angus)
  • Kalfsfricandeau
  • Kalfsoester/schnitzel
  • Kalfskarbonade
  • Kalfshaas
  • Rack Duroc
  • Varkenshaas
  • Gevulde kerstrollade
  • Bestel tijdig uw kerstkalkoen.
  • Alle soorten wild op bestelling. Hertenbiefstuk en hertenrack hebben wij op voorraad.
  • Tijdig bestellen voorkomt teleurstellingen.
  • De Keurslager cadeaukaart; een origineel en lekker cadeautje voor de feestdagen

Paul Wevers, Keurslager

Herculeshof 13
6215BC Maastricht
0433437363

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten