Paul Wevers, Keurslager

Spareribs met goud bekroond

Spareribs hebben wij voor u al helemaal kant-en-klaar gemarineerd of zelfs helemaal afgebraden. U hoeft het alleen even op te warmen en dan: smullen maar! Natuurlijk is het ook leuk om zelf spareribs te maken. Wij inspireren u graag met een Keurslager waardig recept!

Zo maakt u marinade voor lekkere spareribs:

  • 4 eetl. honing
  • 4 eetl. tomatenpuree
  • 1 eetl. sojasaus
  • 4 teentjes knoflook
  • 1/2 theel. zout
  • 1/2 theel. peper
  • 1 mespunt paprikapoeder
  • 2 kg. spareribs
  • 2 eetl. olie

Bereiding

De marinade eerst verwarmen, vervolgens af laten koelen, toevoegen aan het vlees, en dan een dagje laten intrekken. Voor het opdienen is de finishing touch: 20 á 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet u smakelijk!

Natuurlijk kunt u de spareribs ook kant en klaar bij ons kopen, dan zult u proeven waarom onze spareribs ook nog Met Goud Bekroond zijn, komt u dus gerust langs!

Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predikaat 'MET GOUD BEKROOND'.
Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Paul Wevers, Keurslager

Herculeshof 13
6215BC Maastricht
0433437363

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten