Paul Wevers, Keurslager

Lamsvlees - natuurlijk lekker!

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven.

Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u altijd vers lamsvlees uit Nieuw Zeeland.

Paul Wevers, Keurslager

Herculeshof 13
6215BC Maastricht
0433437363

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten