Paul Wevers, Keurslager

Rundvlees

RundvleesHollandse kwaliteit !
Rundvlees is één van onze specialiteiten. Ons rundvlees komt van ‘dikbil’ runderen die opgroeien op groene Limburgse bodem. Zij voeden zich met vers gras en lekkere klavertjes. Mede daarom leveren Hollandse dikbilrunderen mooi mager vlees, smaakvol en botermals.

Passie voor mooi vee en vlees
Waar het om gaat in ons vak? Dat we de klant een puur en mals stuk rundvlees kunnen bieden. Met een constante, superieure kwaliteit, een heerlijke smaak en van goede komaf. Wij delen die passie voor mooi vee en vlees met u als consument. Elke dag weer werken we samen aan een prachtig product. Mals rundvlees van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak. Dat is waar het ons om gaat.

Blonde d’Aquitaine en Belgische Blauwe
Het vlees is uitsluitend afkomstig van runderen die speciaal gefokt en gemest worden om de kwaliteit van hun vlees. Zoals de Blonde d’Aquitaine, van oorsprong afkomstig uit Zuid-Frankrijk, en de Belgische Blauwe. In de gastronomie van Frankrijk krijgt het Blonde d’Aquitaine-vlees zelfs de hoogste waardering

Koeien in de wei
De voeding van de dieren bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten zoals hooi, maismeel en tarwe. Rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. De koeien hebben een goed leven. En dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals, heerlijk van smaak en mooi rood van kleur.

Paul Wevers, Keurslager

Herculeshof 13
6215BC Maastricht
0433437363

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten